Kateřina K.

Wynik Campu: 275

Odznaki bezkamperowca:


Oceny od właścicieli:

Liczba odwiedzonych działek: 13
Liczba wynajmowanych samochodów: 0



6.8 - 16.8.2023 Tomáš říká:

Milá rodina, kterou kdykoli rád zase přivítám.
15.7 - 19.7.2023 Ondřej říká:

Doporučují, super bezkempaři.
29.7 - 5.8.2022 Lenka říká:

Vše naprosto v pořádku. Mladá rodina s fajn dětmi. Určitě mohu doporučit.
10.6 - 12.6.2022 Vratislav říká:

Vše naprosto OK
3.7 - 6.7.2021 Petra říká:

Super bezkempaři. Všechno v pořádku. Doporučuji.
4.6 - 6.6.2021 Jitka říká:

Vše v naprostém pořádku, mohu jen doporučit.
1.7 - 7.7.2022 Jan
31.7 - 7.8.2021 Petr


Gospodarka naturalna Na wolnym powietrzu
6.8 - 16.8.2023 Kateřina mówi:
Doporučujeme! Opravdu skvělé místo obklopené zelení, navíc s krásným výhledem přímo od stanu nebo z chatky.
Chatka nám poskytla zázemí v nepříznivém počasí a mohli jsme si zde i po chladné noci (7stupňů) zatopit v kamínkách a uvařit si vodu. Jinak je k dispozici samozřejmě i plynový vařič.
Naštěstí se zase oteplilo a to až na tropy, takže jsme vzali útokem místní koupálka. Jedno je hned v Třešti, je to biotop, dá se dojít pěšky a další je koupání v průzračné vodě v lomu ve vedlejší obci Čenkov a autem asi půl hodiny doporučujeme Dačice, je to úžasný venkovní aquapark.
Na kolech se dá pohodlně dojet do Telče a za návštěvu stojí nejen zámek a kouzelné náměstí, ale i místní pivovar Trojan 👍
Na kola je to trochu náročnější terén, ale i s naší 10-ti letou dcerou jsme to zvládli.
Je potřeba počítat s horší příjezdovou cestou vedoucí z Třešti do kopce, kde asfalt končí na konci obce a pak je to takový trochu tankodrom, takže jen na vysoké auto.
Každopádně ten klid za to stojí, silnice je až za kopcem, takže není slyšet, jen občas z městečka vzdálený ruch a houkání vlaků, ale to jsme ani nevnímali.
Łąka na obrzeżach Liberca
15.7 - 19.7.2023 Kateřina mówi:
Byli jsme zde s dětmi na 4 dny a vřele doporučujeme na vyletování v okolí Liberce. Pěšky jsme došli do Zoo, dá se městem i lesem, do IQlandia také, to je kus dál a delší túrou se dá dojít na vodní nádrž Bedřichov, to je na celý den, ale to koupání v čisté vodě a absolutní klid v úžasné přírodě za to stojí! Dál určitě stojí za návštěvu technické muzeum s veterány a starými koly a tramvajemi, na to jsme náhodou natrefili při cestě z IQlandie.
Pozemek je u silnice, která vede na Rudolfov a Bedřichov a není nijak frekventovaná, každopádně auta, motorky a kola svištící z kopce dolů do Liberce tu uslyšíte i uvidíte 😉
Doporučujeme studánku, která je na kopci přes silnici hned u cesty do lesa, sice má slabý proud, ale voda je výborná a my jsme hojně využívali, jelikož na pozemku je voda jen v barelech, takže po celodenním stání v horkých dnech už to není pitelné, takže jsme využili jako užitkovou vodu a měli jsme dostatek i na osprchovaní (měli jsme vlastní sprchu)
Majitel v pohodě, připravil nám dřevo na oheň a vodu doplnil vždy, když jsme postavili prázdný barel na cestu k jeho domu, ten je až dole pod kopcem takže soukromí zajištěno.
Ogród w uzdrowisku Kundratice
5.8 - 13.8.2022 Kateřina mówi:
Moc děkujeme za krásný pobyt, naprostá spokojenost, pozemek je v klidné části obce, občas jsou slyšet sousedé, ale rozhodně nic co by rušilo. Opravdu skvělý výchozí bod pro cyklovýlety, najezdili jsme zde s dětmi za týden skoro 200 km, koupání 10 min na kole na Mlékárenském rybníku s krásně čistou, ač studenější vodou. Ploučnice, Hamr na jezeře, Stráž pod Ralskem, Chrastenský vodopád a spousta stezek napříč lesy a výhled na Ještěd na každém kroku, až jsme se rozhodli na něj vyjet na kolech, 12 km s převýšením 800 metrů bylo náročné, ale dali jsme to a odměna v podobě výhledu z Ještědu a občerstvení na vrcholu za to stála 😅
Jinak doporučujeme vyhlášenou zrmzlinu ve Stráži, restauraci Uran a resort Slunce u zelené cyklostezky, místní Dřevěnku jsme nestihli využít, měla dva dny zavřeno a má skvělý nonstop automat na točené pivo a kofolu 👍
Ogród w rezerwacie zwierzyny łownej z jeleniami i danielami
29.7 - 5.8.2022 Kateřina mówi:
Moc děkujeme za krásně strávený týden na tomto úžasném místě, byli jsme s rodinou a velkým stanem, který lze postavit jen na místě hned za vjezdem, kde je i vchod do domu. I tak jsme měli soukromí a spoustu prostoru k dispozici, pár kroků k ohništi kam se daňci i jeleni chodí často podívat, zda není třeba jablíčko a vezmou si přes plot z ruky, úžasný zážitek. Využili jsme i nabídku paní Lenky a šli přímo do obory, kde si nás za chvilku našli jeleni a řádně se nechali nakrmit jablíčky a zbytky od melouna, které jsme si připravili. Doporučujeme hospůdku Ve stínu lípy, která je v obci pod kopcem, skvěle vaří a dokonce i rozváží, takže pizza přijela za menší poplatek až k nám. Přes kopcovitý terén jsme jezdili na kolech, dojeli jsme na Karlštejn, do lomu Homolák nebo na ostrov u Berounky, kde je také příjemné koupání u kempu s hospůdkou. Autem pak stojí za návštěvu Dobříš a restaurace U tří statkářů, která je hned u zámku. Pejsci Snížek a Sany a kočička Pepinka, která si přišla pro podrbání jen v noci, nám pobyt ještě více zpříjemnili. Jediné, co je třeba vzít potaz je celkem frekventovaná přilehlá silnice, ale ruch jsme brzy přestali vnímat a navečer a v noci byl celkem klid.
Týpí, Týpíčko u podnóża wulkanu Kozákov
16.7 - 17.7.2022 Kateřina mówi:
Krásný přírodní pobyt, odpovídá popisu, v týpí byl připraven čistý barel s čerstvou pitnou vodou, takže hned mohla být díky mokakonvičce káva👍 (namletou kávu jsme si přivezli) Kakabudka velice kvalitní a hezká, navíc s výhledem na rozhlednu Kozákov.
Byli jsme zde jednu noc a zrovna probíhal u rozhledny místní fesťáček, ten byl ok, hudba byla každopádně dost slyšet a to až do rána. Ovšem musím ubrat půl srdíčka, protože přilehlá silnice je opravdu hlučná a téměř s nepřetržitým provozem, možná to bylo kvůli té akci, každopádně auta tam do noci svištěla, že jsme měli pocit jakoby jezdili přímo za typím, mysleli jsme si, že ty vysoké stromy to utlumí, ale bohužel.
Byl to náš první pobyt v týpí, takže úžasný zážitek, jen jsme byli trochu překvapeni, že tam prší, naštěstí sprchlo jen když jsme přijeli, takže jsme doprostřed postavili plechový lavor, který tam byl a vodu jsme částečně zachytili. Déle trvající déšť si zde neumím představit, to by byla potopa, viděli jsme několik týpí na jiných místech, kde to již je vyřešeno, buď plachtou pod stropem, která svádí vodu do stran a ven nebo takový deštník venku nad špičkou. Tady jsou kamínka a vede tam komín . . . takže prostě voda padá rovnou dovnitř a hned se přijdou podívat slimáčci za tím vlhkem😅 Takže opravdu to není stan, je třeba počítat s tím, že není uzavřené odspodu a tím pádem je i o poznání větší zima! Večer si samozřejmě zatopíte, ale kamínka jsou malá, takže celou noc přikládat co čtvrt hodiny se nám už fakt nechtělo. Naštěstí ráno bylo úplně jasno, takže sluníčko nás zachránilo přes rampouchy u nosu😄
Jinak místo je v krásné lokalitě, je kam se podívat, rozhledna na kopci je úžasná, výhled neuvěřitelný a plácek s týpíčkem prostorný, krásně kvetla louka a jen v dálce pár baráčků, takže pocit soukromí určitě je!
Dom rodzinny z ogrodem, prawie w zacisznym miejscu, w pobliżu lasu
1.7 - 7.7.2022 Kateřina mówi:
Krásný pozemek, opravdu téměř na samotě u lesa, navíc s perfektním zázemím v chatce, dalo by se říct luxus pro bezkempaře. Absolutní soukromí 🙂 Stan jsme měli nahoře u vchodu, tam je rovina, pod domem je místo spíše pro menší stan, tam už je pozemek svažitý a tam už jsou ovečky, o těch jsme téměř nevěděli. Hned za domem les, některé části lesních cest bohužel hodně poznamenané těžbou, ale s tím se musí počítat. Doporučujeme navštívit Vodní Dům u nádrže Švihov, kousek autem, na kolech jsme dojeli do Uhlířských Janovic a na rozhlednu v Petrovicích. Večer úchvatný pohled na hvězdy a světlušky.
W starym kamieniołomie
10.6 - 12.6.2022 Kateřina mówi:
Doporučujeme, úžasné místo ve stínu stromů, takže pro parné dny, jako jsme měli my, to nemělo chybu, 5 km pěšky příjemnou cestou lesem na hrad Houska, přes vyhlídku na Říp, po cestě hospůdka a na koupačku asi 8 km na Mácháč, to jsme jeli autem, ale šlo by i na kolech, ty jsme tentokrát neměli. Příjemný pan majitel a jeho pes si nás také získal 🙂
Modrzewiowy Gaj
7.8 - 14.8.2021 Kateřina mówi:
Moc děkujeme za úžasný pobyt, pozemek předčil naše očekávání a pan správce několikanásobně 🙂 Byli jsme tu celý týden, doporučujeme koupaliště Dachova, do menších lázní Bělohrad se dá dojít delší procházkou nebo na kole. Také skvělý výchozí bod pro návštěvu Zoo safari ve Dvoře Králové, cca půl hodiny autem a určitě stojí za zmínku výrobna hořických trubiček v Miletíně, kde si po domluvě můžete vyrobit pár kousků vlastnoručně. Hned za obcí je příjemná stezka lesem po vrstevnici až do Hořic, tam už se kopcům nevyhnete. V obci je hospůdka, obchod a úžasné hřiště. Prostě skvělá dovolená!
Ogród na końcu
31.7 - 7.8.2021 Kateřina mówi:
Opravdu velmi přírodní pobyt, úžasný pozemek téměř u lesa, na úplném okraji obce. Lesem vede spousta cest, my měli kola a do 20 min jsme dojeli s dětmi k rybníku Rohlík, úžasné koupání v čisté vodě, ač byla dost studená. Na kolech se dá jet na rozhlednu Vrbice a třeba do Doudleb nebo Potštejna.
Gospodarstwo przy lesie
11.7 - 15.7.2021 Kateřina mówi:
Skvělý pozemek, zatím nejlepší co jsme navštívili, zcela podle našich představ, v přírodě, přímo u lesa. Ovečky a kozy jsou v ohradě, lze domluvit krmení nebo pamlsky pro po koníka, poníka a oslíka. Nemělo chybu! Velice milí majitelé 😃
Zrelaksuj się nad wodą
3.7 - 6.7.2021 Kateřina mówi:
Doporučujeme! Strávili jsme zde prodloužený víkend s dětmi pod stanem. Vše odpovídá popisu a navíc zde jsme skutečně měli k dispozici celku plochu pozemku, na jen vysekaný půlkruh a všude kolem vzrostlá kvetoucí tráva, jak už se nám na předchozích bezkempech stalo. Takže děti měli kde lítat a vyřádili se i na člunu na rybníku, ten je opravdu jen pro zdatné plavce, každopádně úžasný a čistý! Studánka hned u ohniště třeba na vychlazení piva nemá chybu.
Došli jsme si na dvě vyhlídky, Tanečnice a v Německu Weifberg, obě stojí za návštěvu a s dětmi jsme je zvládli každou za jedno odpoledne. Jinak turistické stezky jsou v místních lesích hodně poničené od těžby dřeva ☹️ místy jsme šli jak na tankodromu.
Ogród z widokiem na piaskowce łabskie
4.6 - 6.6.2021 Kateřina mówi:
Doporučujeme, strávili jsme zde víkend pod stanem, majitelé milí a vstřícní, ohniště připraveno, kadibudka bez chybičky. Voda po domluvě na pozemku majitelů. Skvělý výchozí bod pro výlet na Tiské stěny a Děčínský Sněžník, do Tisé jsme šli pěšky příjemnou delší procházkou lesem, na Sněžník jsme si dojeli.
Cicha łąka w sadzie
2.8 - 5.8.2020 Kateřina mówi:
Moc děkujeme za krásný pobyt, doporučujeme pro rodiny s dětmi, také pro výlety na kolech, kousek po silnici se najede na cyklostezku s hezkými místy u řeky až do Babiččina údolí. Majitelé jsou velmi milí a ochotní. Byli jsme zde s karavanem celá rodina, a nic nám nechybělo 😃
Cookies. Ty wiesz, co zrobić, aby ten pasek Ci nie przeszkadzał.
Ta strona korzysta z plików cookie. Potwierdź swoją zgodę na używanie wszystkich plików cookie, klikając „Zgadzam się”. Jeśli chcesz zmodyfikować ustawienia, kliknij „Zapisz ustawienia”. Więcej informacji na temat stosowania plików cookie znajdziesz tutaj.
Campu wykorzystuje 4 rodzaje kategorii plików cookie:
1. Techniczne pliki cookie
Techniczne pliki cookie zapewniają funkcjonowanie strony internetowej. Bez nich po prostu by nie działała. Bez nich nie dokonasz rezerwacji, a zatem nigdzie nie uciekniesz.”
2. Analityczne pliki cookie
Analityczne pliki cookie pomagają nam zbierać anonimowe informacje o ruchu i interakcjach z treściami na stronie internetowej, dzięki czemu możemy poprawić komfort użytkowania.
3. Spersonalizowane pliki cookie
Spersonalizowane pliki cookie pozwalają stronom internetowym zapamiętać Twoje preferencje i zapewnić Ci odpowiednie treści i oferty.
4. Reklamowe pliki cookie
Reklamowe pliki cookie służą do śledzenia Twoich działań online i dostosowywania reklam tak, aby były dla Ciebie istotne i interesujące.